Modebloggar att följa

Modebloggar att följa

Ebba Kleberg von Sydows blogg är en klassiker bland bloggarna, den har funnits i snart 15 år och alla som är riktigt intresserade av mode följer henne. Förutom bloggande har journalisten Ebba skrivit framgångsrika böcker om mode som heter Säker stil och Kungligt snygg. Förutom bloggande och författarskap har Ebba varit med i både TV4 och SVT i olika sändningar om mode. Hon har genom sin modeblogg kunnat nå ut och utöka sin räckvidd.

Modebloggar att följaEn som är yngre och men har blivit väldigt stor är Linn Ahlborg som är lite drygt hälften så gammal som Ebba. Linn är en av utvalda modebloggare och influencers som fått tagit fram en kollektion tillsammans med modeföretaget NA-KD och det är ett prestigefullt samarbete bland modebloggarna. Linn använder Youtube och Instagram flitigt och finns där hennes följare finns. Linn delar med sig av sina bästa modetips dagligen till sina läsare.

Emma Danielsson känd stylist och modebloggare

Emma Danielsson är liksom Ebba Kleberg von Sydow en modebloggare som funnits med länge. Hon bloggar på emma.metromode.se och är deras toppbloggare. Emma har jobbat som stylist i mer än 10 år och delar med sig av shoppinginspiration och outfits på sin blogg. Hennes målgrupp är kvinnor i 30-45 års åldern som gillar en fin mix av billigare och dyrare mode. På metromode har Petra Tungården tidigare bloggat och mer om henne i nästa avsnitt.

Petra Tungården är en av de absolut största modebloggarna i Sverige och har ett eget modemärke. Hon blev känd som modebloggare för många år sedan och har lyckats bli något av en stilikon bland sina följare. Hennes räckvidd är stor och hon har inflytelse i modevärlden och får ofta vara front row på modevisningar bland svenska designers. Hennes blogg går att hitta på petratungarden.se och Petra är stor på Instagram med där hon publicerar många modetips.

Kenza Zouiten har en av Sveriges största bloggar och är populär bland såväl yngre som äldre. Hon har startat och senare sålt sitt modemärke Ivy Revel till H&M-gruppen. Hennes blogg kenzas.se är stor utanför Sverige med och hennes räckvidd sträcker sig nästan till 1 miljon läsare. Förutom mode och outfits för kvinnor delar hon även tips om mode för barn och det har bara gjort hennes blogg ännu mera populär och ta ytterligare steg framåt i modevärlden.

Back to top