Allt du behöver veta om mode och inredningsdesign

Allt du behöver veta om mode och inredningsdesign

Design av både kläder och inredning är mycket intressant, men det är inte alltid så enkelt att hitta bra information om de båda. Speciellt inte på samma ställe. Men nu har vi valt att skapa denna hemsida för att du ska kunna ta del av all möjlig information om design, inom flera olika områden. Läs vidare för mer information.

Inredningsdesign är någonting som förändras från år till år och det finns enkla sätt att följa med i trenderna. Ofta handlar det om färger på detaljer och liknande, någonting som enkelt kan bytas ut. Textilier är speciellt enkla att ändra med nya gardiner, kuddfodral, plädar etcetera. Vi har artiklar som behandlar både inredningsdesign och dess trender för att du ska få mer kött på benen.

Mode och kläddesign

Allt du behöver veta om mode och inredningsdesign

Modet är någonting vi många vill hänga med i och oftast är det inte så svårt. Med bra basplagg kan vi enkelt följa nya trender. Hos oss kan du bland annat läsa om designers inom mode, vi pratar både röda mattan och vardagligt. Vi kommer också ge dig tips om hur du ska gå tillväga för att bli modedesigner själv.

Du kan också läsa mycket om textilier här hos oss, bland annat om designers som sysslar med textildesign. Vi tipsar dig också om hur du kan färga textilier hemma på bästa sätt, någonting som gör det enkelt för dig att förändra designen själv. Att veta mer om design är bra baskunskap och vårt mål är att ge dig den kunskapen på ett enkelt vis.

Vi kommer också att tipsa dig om olika modebloggar som du kan följa. Det finns många sådana på marknaden och det är inte så enkelt att veta vilka som är värda att besöka. Vårt mål är att ge dig all kunskap du behöver på en och samma plats. Vi uppdaterar regelbundet med nya artiklar så att du alltid hittar något nytt och intressant att läsa.

Back to top