Priser och Betalning 

Varje produkts pris står i SEK (inklusive moms 25%). I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Leverans & Frakt

Alla produkter under 2 kg och som är mindre än 90 cm skickas spårbart med posten och kommer till närmaste ombud. 

Priser för olika viktklasser:

150 gr - 250 gr: 32kr

250 gr - 500 gr: 34kr

500 gr - 1 kg: 47kr

1 kg -  2,5 kg : 65kr

Paket som väger över 2,5 kg skickas med DHLoch hämtas ut på närmaste Service Point-ställe. Avi kommer via sms eller mail när du kan hämta ut ditt paket.

 

Om ditt paket inte levererats kontakta DHL eller hej@esfera.se.

Betalsätt

Kortbetalning via Stripe.

Läs mer på stripe.com/se

Ångerrätt

Ångerrätten gäller 14 dagar från att du tagit emot din vara(eller större delen av den). Du måste meddela klart och tydligt att du ångrar dig.

När du har använt ångerrätten:
Produkten ska bevaras i samma goda skick som när du fick den. Den får inte användas och skadas den eller tappas bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

Återbetalning sker normalt inom 1-5 arbetsdagar, senast 30 dagar, efter att vi erhållit och godkänt returen. 

Sortimentet 

Du hittar nyheter och erbjudanden i våra sociala medier. Vi reserverar oss för eventuella fel gällande pris och texter i webbshoppen.

Reklamationer

När du erhållit produkten så ber vi dig att kontrollera den så fort du kan. Särskilt om du misstänker att felet har uppkommit under transporten. Antas det att produkten har ett fel så har du rätten att reklamera. Är produkten skadad eller fel så hör av dig omedelbart på email: hej@esfera.se så vi kan rätta till felet.

Privat policy 

När du handlar hos oss så skriver du in dina personuppgifter. Vi godkänner och lagrar samt använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt avtal gentemot dig. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att se den information som vi har om dig. Om den inte stämmer, är gammal eller oviktig kan du be oss att rätta informationen eller ta bort den. Kontakta oss i sådant fall via epost hej@esfera.se.

Färger & Bilder 

Då de flesta produkter är gjorda för hand kan storlek, design och färg ändras från en till en annan. Det är oftast också just charmen med hantverk då varje produkt blir unik. Datorer, tablets och mobiltelefoner kan alla återge bilder och färger på olika sätt och vi kan inte garantera att bilderna du ser i webbshopen motsvarar exakt hur varan ser ut i verkligheten.